Igen, ez a “Rólunk” oldal, de mielőtt magamról írnék, sokkal fontosabbnak tartom, hogy leírjam, hogy mit tehetek érted, miben tudok segíteni.

Mit csinál egy lakberendező? Ügyfél megkeresi, elmondja mit szeretne, elvállalja a munkát, tervez, átbeszél, módosít, tervez, átbeszél, módosít, és még pár körben megismétlik és jó esetben a végére is érnek és mindenki örül.

De mi van azokkal az emberekkel – és ők vannak sokkal többen – akik nem szeretnének/tudnak lakberendezőt fogadni vagy neadjisten csak érdekli a lakberendezés és szeretné ő maga menedzselni a felújítást? Egy kicsit megtanulni, hogy tudja mit és hogyan kell csinálni? Nem akar egy OKJ suliba beülni, de az információt keresi, mert hülyeséget se szeretne csinálni.

Semmi. Velük nem foglalkozott senki.

Lehetett olvasgatni a neten, keresgélni a valóban fontos információkat a 6.456.342 google találat között és megérzés alapján eldönteni, hogy amit olvasott az vajon igaz, vagy valami óriási baromság.

Amikor a blogolás kapcsán szembesültem ezzel az információéhes tömeggel, akkor azon kezdtem gondolkodni, hogy hogyan segíthetnék nekik, Neked. A részleteket majd elolvashatod lejjebb, a lényeg, hogy így születtek meg az online lakberendezési tanfolyamok! Kimondottan azzal a céllal és arra fókuszálva, hogy a szükséges tudást, teljesen közérthetően, egyszerűen, minden felesleges rizsa és sallang nélkül átadjam és egy teljesen laikus, érdeklődő ember is megértse és alkalmazni tudja a tanultakat.

Sok évig így ment, aztán nemrég rájöttem, hogy nem csak a tananyagokat hoztam létre, nem tudatosan, de felépítettem egy közösséget, Magyarország egyetlen lakberendezési tanuló közösségét! Ami csak egy zárt hallgatói csoportnak indult, abból egy összetartó, jókedvű, segítőkész csapat lett. Egy csoport, ahol kérdezni lehet, támogatnak, segítenek ötletelni, ha valami nem oké, azt is megmondják, ugyanakkor senki nem ítélkezik, nyoma sincs az online térben oly jellemző fikázásnak és beszólogatásoknak. Együtt sírunk, ha lelépett a kőműves, vagy elrontották a burkolást és együtt örülünk, ha valaki beköltözik friss és új otthonába.

Szóval ezt a kettőt tudom Neked adni: tudást és, hogy egy különleges csapat tagja lehess.

Mentés

Mentés