Rólam

A célom, hogy megfelelő tudást nyújtsak azoknak, akiknek nincs saját lakberendezőjük, de fontosnak tartják, hogy otthonuk jól megtervezett és stílusos legyen.

2003-ban végeztem a Krea Művészeti Iskolában lakberendezés szakon, ám az utam innen nem egyenesen vezetett tovább. Mivel beleszerettem a művészettörténetbe 5 évig koptattam az egyetemi padot, majd a régiségek iránti szenvedélyem miatt elvégeztem a BÁV szőnyeg- és bútorbecsüs tanfolyamát.

Folytattam volna a sort, de 2010 nyarán megszületett Ábris. Még nem volt egy éves, amikor elkezdtem írni az OtthonKommandó blogot. A mai napig rendszeresen írok Nektek ötleteket, inspirációkat. A nagy blogolás közepette 2011 szeptemberében ismét bővült a család, megérkezett Abigél.  2012 óta tartok hobbi lakberendezési tanfolyamokat, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik egyedül vágnak bele az otthonuk felújításába, szépítésébe.

Megnézem a tanfolyamokat

ditta5-2

Online tanfolyamok

Online sokkal egyszerűbb, mint gondolnád! Nem vagy se időhöz, se helyhez kötve. Az előadásokat kényelmesen, otthonról nézheted meg, amikor elegendő időd van rá.

A tanfolyamok anyagai kimondottan úgy lettek kialakítva, hogy bárki megérthesse a lakberendezés rendszerét, menetét, a gyakorlatias szemléletmódnak és a példákon keresztül való magyarázatoknak köszönhetően rögtön helyre kerülnek a dolgok a fejedben. Nem lakberendezők képzése a cél, hanem, hogy olyan tudást adjak át, amivel egyedül is boldogulni tudsz.

Az online tanfolyamok épp úgy zajlanak, mintha élőben ülnél egy előadáson. A videókon hallod a hangom és látod azt, amit vetítek. Ha pedig kérdés marad benned, tedd fel nyugodtan itt az oldalon, az adott leckénél. Az előadásokat leállíthatod, többször visszahallgathatod, időről-időre újra előveheted, ha szükséged van rá. Nem kell lementeni, hiszen itt az oldalon mindig eléred, nincs időkorlátozás. Az online tanfolyamokra nagyon sok résztvevő érkezik külföldről és népszerűek a határon túli magyarok között is.

Megnézem a tanfolyamokat

A blog

Az OtthonKommandó blog hazánk egyik legolvasottabb lakberendezési blogja.

2011 májusában indítottam el blogomat, kezdetben azért, hogy a gyerekekkel otthon töltött idő alatt egy kicsit mással is foglalkozzak, de a blog hamar a harmadik gyermekemmé vált. A blog fő irányvonala a kreatív lakberendezés, igyekszem minél több ötletet és lehetőséget bemutatni a legkülönfélébb témákban és próbálom a lakberendezés iránt érdeklődők ízlését preaktív módon formálni a példákon keresztül.

Amikor megkérdezik tőlem, hogy a blog akkor most hobbi vagy munka, nem igazán tudok rá válaszolni, a kettő teljesen összemosódik. Én ezt hivatásnak hívom, azaz munka, amit olyan örömmel végzek, mintha hobbi lenne.

Megnézem a blogot

Decor Labor webshop

2014 nyarán több év tervezgetés után végre elindítottuk webshopunkat, a Decor Labort.

Elsősorban stencilek (festősablonok) tervezésével és gyártásával foglalkozunk, nagy méretekben is. Sablonjainkkal festhetsz falat, bútort, textilt, a legkülönfélébb felületeket dekorálhatod. Célunk minden évben valami egyedi és értékmegőrző dolgot alkotni. Ilyen például a cementlap és festőhenger minta kollekciónk.

A stencileken túl készítünk a lakberendezéshez kapcsolódó egyéb dekorációkat, tárgyakat, de eseményekhez (esküvő, szülinap) és szezonális ünnepekhez is találsz nálunk minden jót. Minden termékünket mi tervezzük és gyártjuk családi vállalkozásunk keretén belül.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, táblafestékek például már tíz különböző színben elérhetőek nálunk.

Megnézem a webshopot

Decor_Labor_340x300


A Házprojekt

2013 tavaszán vettünk egy régi házat. Innen indult A Házprojekt.

Régóta kerestünk házat, mondhatni mindenfelé, Budapesttől az Őrségig. Szerettünk volna elköltözni a fővárosból és egy sokkal nyugodtabb környezetben élni. Én mentem volna egy világvégi faluszéli házba is, bár tudtam, hogy ennek a kivitelezése nem épp reális. De vidék lett, nyugis környezet is lett, nem túl messze Budapesttől, Fejér megyében…

A Ház a ’30-as években épült polgári ház nagy belmagassággal, szép régi nyílászárókkal, manzárd tetővel. Érdekessége, hogy nem tégla, hanem vert falú vályogház. A Ház külső homlokzatán szeretnénk megőrizni a régi jegyeket, ám a kert felőli részen már modernebb a külső kialakítás, ami szoros kapcsolatban van a kerttel. A lakberendezés tekintetében abszolút eklektikus tervek vannak megtartva a Ház jellegzetes jegyeit.

Követem A Házprojektet


Régiből újat könyv

2015 októberében megjelenik az első könyvem!

Régiből újat címmel a csináld magad mozgalomhoz kapcsolódva, különböző festékeket és technikákat bemutatva majd két tucat bútort alakítok át a könyvben. Mert bútort festeni jó és egy egyedi darab minden lakásba kell!

Megnézem a könyvet

Konzultáció

Hamarosan…

Hamarosan…

Keresgélek az üzletek között


Kapcsolat

Krivarics Ditta, e-mail: ditta@otthonkommando.hu

Mentés

Mentés