Kérdések & válaszok

Hogyan tudom megnézni a tanfolyamokat?

Az oldal tartalmának a megtekintéséhez regisztrációra van szükség. Az ingyenes anyagok eléréséhez is. A jobb felső sarokban tudsz regisztrálni. A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Miről szólnak a lakberendezési hobbi tanfolyamok?

Már a lakáskereséshez is találsz segítséget az oldalon, de a lakberendezés minden fázisához van tanfolyam vagy egyéb segítség, így a felújításhoz, a tervezéshez, a stílus kialakításához. Folyamatosan jelennek meg újabb tanfolyamok is.

Milyen tudást kapok a tanfolyamokon?

Fontos, hogy ezek hobbi tanfolyamok, tehát nem lakberendezők képzése a cél, hanem egy olyan gyakorlatorientált tudást átadása, amit hasznosítani tudsz a mindennapokban. Nincs száraz tankönyvi anyag, nincs rizsa, csak a szükséges tudás ahhoz, hogy magad is boldogulj.

Hogyan kell jelentkezni?

Az egyes tanfolyamokra kattintva a leírás végén lévő jelentkezés gombbal tudsz jelentkezni. Töltsd ki a kért adatokat, majd a véglegesítés után kapsz egy e-mailt a további teendőkkel. A befizetésed beérkeztétől számított 72 órán belül aktiváljuk a befizetett tanfolyamhoz, tananyaghoz való hozzáférésedet.

Kiknek való?

Neked valók a tanfolyamok, ha építkezni, felújítani készülsz vagy már benne vagy. Lakást keresel vagy csak felfrissítenéd az otthonodat. Ha szeretnéd magad kialakítani az otthonodat, de nem szeretnél lakberendezőt fogadni, azonban hibázni és utólag bosszankodni se. A tanfolyamok segítenek, ha bizonytalan vagy, túl sok ötleted van vagy épp ellenkezőleg, ötlethiányban szenvedsz. Hasznosak számodra akkor is, ha a lakberendezői pályán gondolkodsz, de még hezitálsz, hogy beiratkozz-e egy iskolába.

Hogyan zajlik egy tanfolyam?

Az oldalon találsz tanfolyamokat és tananyagokat is. A tanfolyamok videó formátumban vannak, de találsz pdf dokumentumokat és excel táblázatokat is.

Kapok valamilyen hivatalos papírt?

A tanfolyamok nem hivatalos, OKJ-s tanfolyamok, hanem hobbi kurzusok. Hivatalos papírt nem adnak, de egy gyakorlatias, könnyen hasznosítható tudást, rendszert igen. Olyan embereknek szól, akiket érdekel a lakberendezés, vagy éppen a közepén vannak és szeretnék tudni mi fán terem az egész és hogyan kell jól csinálni.

Meddig érhetőek el az anyagok?

A tanfolyami anyagok elérésében időkorlátozás nincs! Bármikor beléphetsz és hozzáférhetsz az előadásokhoz, dokumentumokhoz.

Hol tudok kérdezni ha elakadok?

Amennyiben az oldal működésével kapcsolatosan van kérdésed, írj az [email protected] címre. A nagy kurzusokhoz tartozik egy Facebook zárt csoport tagság is. A csoport azért jött létre, hogy egymást segítsétek, itt tudsz véleményeket és ötleteket kérni. A csatlakozás módját megtalálod a tanfolyami leckéknél, kérlek kövesd az ott leírtakat.

Milyen technikai feltételekre van szükség?

A videók mp4 formátumban vannak az oldalon, beépített lejátszóval így ezekhez nincs szükséged semmire és minden eszközön működik. A letölthető anyagok pdf és excel formátumban vannak.

Van lehetőség egyéni konzultációra?

Egyéni konzultációs lehetőséget sajnos csak csak a hallgatóimnak tudok biztosítani, limitált számban.