Szeretnél tanfolyamot ajándékozni?

Van rá lehetőség és szuper ajándék annak, aki építkezik, felújít, bármilyen lakásprojektben van, vagy szimplán csak érdekli a lakberendezés és szívesen bővíti az ismereteit!

Lépések:

  1. A tanfolyamot mindenképp a saját adataiddal rendeld meg, így nem értesül róla az ajándékozott és te kapod meg a számlát is. Tanfolyamot rendelni csak regisztrációval lehet. Ha már van regisztrációd az oldalon, rendeld meg onnan, amit szeretnél.
  2. Ha megrendelted a kinézett tanfolyamot, írj egy e-mailt a [email protected] címre, amelyben leírod, hogy ajándékba szeretnéd adni. Küldd el az ajándékozott nevét és e-mail címét (nem küldünk neki semmit, de az adminisztráció végett szükségünk van rá!).
  3. E-mailen küldünk neked egy névre szóló ajándékutalványt, ami kinyomtathatsz és átadhatod az ajándékozottnak! Tartozik hozzá egy kísérőlevél is, amiben leírjuk mi a teendője az ajándékozottnak.
  4. Rugalmasak vagyunk! Ha szeretnéd az ajándékozottra bízni a döntést, hogy ő válasszon tanfolyamot, erre is van lehetőség! Bármilyen kérdésed van, írj a [email protected] címre.