Szeretnél tanfolyamot ajándékozni?

Van rá lehetőség és szuper ajándék annak, aki építkezik, felújít, bármilyen lakásprojektben van, vagy szimplán csak érdekli a lakberendezés és szívesen bővíti az ismereteit!

Lépések:

  1. A tanfolyamot mindenképp a saját adataiddal rendeld meg, így nem értesül róla az ajándékozott és te kapod meg a számlát is. Tanfolyamot rendelni csak regisztrációval lehet, ha még nincs regisztrációd, akkor a rendelés során kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót. Ha már van regisztrációd az oldalon, rendeld meg onnan, amit szeretnél. Ha nincs és nem is szeretnél, akkor a rendelés során olyan felhasználónevet adj meg, amit később az ajándékozott fog használni. Mivel a felhasználónéven kívül minden adat módosítható, így az ajándékozott minden megadott adatot át tud majd állítani a sajátjára. Csak ne felejtsd el a jelszót, írd fel valahova 🙂 Ez a kétféle lehetőség van, azt válaszd, amelyik a szimpatikusabb!
  2. Ha megrendelted a kinézett tanfolyamot, írj egy e-mailt a [email protected] címre, amelyben leírod, hogy ajándékba szeretnéd adni. Küldd el az ajándékozott nevét és e-mail címét (nem küldünk neki semmit, de az adminisztráció végett szükségünk van rá!). Mindenképp jelezd azt is, hogy saját fiókból rendeltél vagy létrehoztál egyet az ajándékozottnak, mert a kettőnél más a dolgok menete.
  3. E-mailen küldünk neked egy névre szóló ajándékutalványt, ami kinyomtathatsz és átadhatod az ajándékozottnak! Tartozik hozzá egy kísérőlevél is, amiben leírjuk mi a teendője az ajándékozottnak. Ha megkapja tőled a felhasználónevet és a jelszót, akkor nincs más teendője, mint azokkal belépni, módosítani az adatokat és el is éri az anyagot. Ha saját regisztrációval rendelted, akkor előbb neki is létre kell hoznia a saját felhasználónevét, utána írni nekünk egy e-mailt, hogy szeretne hozzáférni az ajándék tanfolyamhoz és mi beállítjuk neki.
  4. Rugalmasak vagyunk! Ha szeretnéd az ajándékozottra bízni a döntést, hogy ő válasszon tanfolyamot, erre is van lehetőség! Bármilyen kérdésed van, írj a [email protected] címre.