Legyél a saját lakberendeződ!

Lakberendező nélkül is lehet jól megtervezett és stílusos otthonod. Az online lakberendezési hobbi tanfolyamokon megkapod a szükséges tudást hozzá.

Egy összetartó közösség

A tanfolyamokon és a zárt Facebook csoportunkban is egy segítőkész, összetartó, lakberendezés iránt érdeklődő közösséget találsz.

A kérdéseidre mindig választ kapsz

Segítünk, ha menet közben elbizonytalanodsz, nem tudsz dönteni vagy csak jól jönne egy külső vélemény. Ha pedig több inspirációra vágysz, látogass el a blogomra.

 

Legnépszerűbb lakberendezési tanfolyamok


Az oktató

Krivarics Ditta

A célom, hogy megfelelő tudást nyújtsak azoknak, akiknek nincs saját lakberendezőjük, de fontosnak tartják, hogy otthonuk jól megtervezett és stílusos legyen.
2003-ban végeztem a Krea Művészeti Iskolában lakberendezés szakon, majd 5 évig koptattam az egyetemi padot művészettörténet szakon, a régiségek iránti szenvedélyem miatt még elvégeztem a BÁV szőnyeg- és bútorbecsüs tanfolyamát is. 2012 óta tartok hobbi lakberendezési tanfolyamokat, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik egyedül vágnak bele az otthonuk felújításába, szépítésébe.

Hallgatói vélemények

Épp házvásárlás előtt állunk, a tanfolyam segítségével könnyebben kiszúrom azokat a részleteket egy házon, amik hosszú távon zavaróak lesznek, amit mindenképpen át kell alakítani, és ez a megfelelő ház kiválasztásában nagyon sokat segít. Eddig nem igazán találtam a saját otthonunk hangulatát, most viszont már megvan a vezérfonal, és így könnyebben garázdálkodhatok a bútorok, kiegészítők, textilek világában anélkül, hogy zavarossá tenném az otthonunkat. Mindent megkaptam, amire szükségem lehet a saját otthonom megteremtésében.

Huszár-Albert Ágnes

Mivel nemcsak elméletet, hanem rengeteg praktikus, tényleg használható ötletet kaptam, sok-sok képelemzéssel, hamar sikerült megértenem, hogy mi miért működik vagy miért nem, mitől lesz egy szoba harmonikus. Most ha diszharmóniát érzek, pontosan tudom, hogy mi az, ami nem stimmel, hova kell nyúlni ahhoz, hogy a választott stílusból és a lakás adottságaiból többet lehessen kihozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert megéri a tudás felesleges kísérletezgetés, idő- és pénzkidobás helyett.

Rosenkranz Klaudia

Amiben nekem a legtöbbet segítettek a tanfolyamok, hogy az addig látott stílusokat, felületeket, bútorokat, színeket megtanulhattam rendszerezni a fejemben. Én időről időre előveszem a jegyzeteket, belelapozok és minden alkalommal észreveszek valami újabb tanulnivalót, ötletet. Mindenkinek ajánlanám Ditta tanfolyamait, aki építésre, szépítésre, átalakításra adja a fejét, no és persze azoknak is akik eddig azt hitték (mint például én), hogy számukra mekkora kihívást jelent egy szépen és harmonikusan berendezett lakás.

Kompanik Brigitta

Mentés

Mentés