Jön a  Nyári Online Lakberendezési Csomag!

Tanuld meg és legyél a saját lakberendeződ!

2019. június 22 – augusztus 22. között

Mi van a csomagban?

Az éves tanfolyamban mindig az összes online tanfolyam és tananyag megtalálható, nagy kedvezménnyel! Idén már 6 különböző tanfolyam szerepel benne, továbbá két tananyag.

  • A MEGÚJULT lakberendezés alapjai
  • Találd meg az otthonod stílusát I
  • Találd meg az otthonod stílusát II.
  • TárolásTan
  • Konyhatervezés
  • Tökéletes világítás
  • Lakásfelújítási kalkulátor
  • Lakáskeresési munkafüzet

+  Facebook hallgatói zárt csoport tagság

Összesen 65 előadás, több, mint 50 órányi anyag, több, mint 3000 perc.

Kinek való?

A teljes csomagot leginkább annak ajánlom, aki építkezik, felújít, vagy a közeljövőben tervezi. Ezen kívül annak, akiknek hobbija, szívügye a lakberendezés és szeretne még több tudást magába szívni.

Mikor kell elkezdeni?

Sokan csak egy felújítás/építkezés közben vagy a véghajrában jelentkeznek a tanfolyamra. Persze így is nagyon sokat lehet tanulni, de ha időben kezded, a tervezési szakaszban vagy még jóval előtte, akár csak keresés közben, akkor már az alapoktól alakíthatod az otthonodat, nem bosszankodsz utólag, hogy nem jó burkolatot választottál, vagy elméretezted a konyhát, rossz helyre kerültek a nyílászárók… és nem utolsó sorban van időd, hogy a tanultak leülepedjenek. Tehát a kérdésre a válasz: minél előbb, annál jobb!

Mit tanulsz meg?

A lakberendezés teljes spektrumát lefedik a tanfolyamok: hogyan kell alaprajzot rajzolni, mekkora a bútorok és a közlekedőrész helyigénye, milyen tipikus hibák vannak, trükkök, amelyekkel helyet nyersz.

Hogyan kell a tárolást megtervezni és mikor, hogy számold ki, mennyi helyre van szükséged.

Hogyan kell világítástervet készíteni, hogyan számold ki a lámpák pontos helyét, milyen lámpatípusok vannak, hova milyet válassz. Milyen izzótípusok vannak, hova milyet válassz.

Hogyan kell konyhát tervezni, méretek, szabályok. Milyen konyhatípusok vannak, hova milyen való. Konyhagépek, burkolatok, munkafelületek anyaga, lehetőségek.

A lakberendezési stílusokat is végigvesszük, melyiknek mi a jellemzője, milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzájuk? Mik a buktatók és mik a trükkök? És még sok-sok mindenről szó lesz. 

Ha szeretnél magabiztos döntéseket hozni, biztosra menni, hogy jól csinálod és nem a szakikra hagyatkozni, akkor ne hagyd ki az éves tanfolyamot!

Egy rossz döntéssel is százezrek, milliók csúszhatnak ki a kezedből! Tényleg kockáztatni szeretnél? Ennyi pénzzel kísérletezgetni?

A tanfolyamok árát egy ilyen rossz döntés elkerülése is bőségesen visszahozza, a tudás, amit megszerzel, pedig örökre a tied marad.

A tanfolyamokat online, itt az oldalon érheted el. A tananyagokhoz korlátlan hozzáférést kapsz, nincs időlimit, bármikor bármelyik részt újra hallgathatod!

 

Teljes lakberendezési csomag

157.920 Ft 110.544 Ft

Aki még egy tanfolyamon sem vett részt.

A csomag teljes értéke 157.920 Forint

30% kedvezmény!

+FB csoport TAGSÁG

Aki már elvégzett 1 tanfolyamot

132.930 Ft 93.051 Ft

Azoknak, akik már egy tanfolyamot* elvégeztek!

A csomag teljes értéke 132.930 Forint

30% kedvezmény!

+FB csoport TAGSÁG

Aki már elvégezett 2 tanfolyamot

107.940 Ft 75.558 Ft

Azoknak, akik már két tanfolyamot* elvégeztek!

A csomag teljes értéke 107.940 Forint

30% kedvezmény!

+FB csoport TAGSÁG

Aki már elvégezett 3 tanfolyamot

82.950 Ft 58.065 Ft

Azoknak, akik már három tanfolyamot* elvégeztek!

A csomag teljes értéke 82.950 Forint

30% kedvezmény!

+FB csoport TAGSÁG

A tanfolyamok részletes tartalmát és hogy miben segítenek megtalálod a Főoldalon az egyes tanfolyamokra kattintva.

*Az elvégzett tanfolyamokba nem tartozik bele a Start munkafüzet és a Lakásfelújítási kalkulátor és a Trend előadás sem. Valamint a már nem elérhető Gyerekbarát otthon és a Régi lakberendezés alapjai tanfolyam se.

A csomagoknál észletfizetési lehetőség sajnos nem elérhető.

Amennyiben további kérdésed van, kérlek nézd meg a Gyakori Kérdések oldalt vagy ha ott se kapsz választ, írj a ditta@otthonkommando.hu címre.