Ha szeretnéd meglepni szerettedet – vagy magadat 🙂 – lakberendezéssel kapcsolatos ajándékkal, akkor jó helyen jársz!

A következő csomagokból válogathatsz:

1. Online lakberendezési tanfolyam ajándékba

Bármely tanfolyamot adhatod ajándékba! Ehhez e-mailen tudunk küldeni egy névre szóló ajándékutalványt pdf formátumban, amit ki tudsz nyomtatni, és egy kísérőlevelet hozzá, ami leírja, hogy mi a teendője az ajándékozottnak.

Ennek a menete: rendeld meg a kiválasztott tanfolyam(oka)t a saját neveddel, adataiddal, így a számla is a te nevedre kerül kiállításra. Ezt követően írj egy e-mailt a ditta@otthonkommando.hu címre, hogy ajándékba szeretnéd a tanfolyamot és küldd el az ajándékozott adatait is (ugyanazokat, amiket te is megadtál a megrendelés során). Ha nem karácsonyi ajándékutalványt szeretnél, hanem simát, akkor kérlek azt is jelezd külön! A kifizetést követően küldjük e-mailen a nyomtatható utalványt, amit át tudsz nyújtani az ajándékozottnak.

Az ajándékutalvány december 20-ig érhető el! Dec. 20. péntek az utolsó nap amikor dolgozunk. Az ez után beérkező utalásokat, utalványokat már nem tudjuk Karácsonyig elkészíteni!

A tanfolyamokat itt találod.

 

2. Ajándék könyv – Mikulás csomag

A Régi házból új otthon c. könyvem a könyvesboltokban ELFOGYOTT. Online már nem rendelhető. Nálam vannak az utolsó példányok! *

Mikulás csomag: Rendeld meg bármelyik tanfolyamot, amelyiket szeretnéd és írd be az alábbi kuponkódot: ok191206miki

Elérhető: december 15-ig  vagy a készlet erejéig

A kód csak a tanfolyamokra érvényes! A lakásfelújítási kalkulátorra, a lakáskeresési munkafüzetre és a Szőnyeg előadásra nem.

Hol találod a kuponkódot? Miután rákattintottál a jelentkezem gombra, a rendelés felületén legfelül, még az adatok megadása felett tudod beírni a kódot. Miután beírtad ne felejts el rákattintani a kupon beváltása gombra, különben nem érvényesül a kedvezmény!

A Mikulás csomaghoz is kérhető ajándékutalvány! Ezt szintén a ditta@otthonkommando.hu címen jelezd.

A könyvet csak magyarországi címre postázzuk! Ha külföldről rendelnél, akkor kérlek írj egy e-mailt és adj meg egy magyarországi címet és telefonszámot, ahova a könyvet küldhetjük.

A tanfolyamokat ITT TALÁLOD. Ne felejtsd el beírni a kuponkódot!

 

3. Nagy Karácsonyi Ajándék Csomag

Rendelj meg 2 tanfolyamot és a 3-at ajándékba kapod! Ezen felül szintén ajándékba kapod a Régiből újat c. könyvemet, amiből már csak csak pár darab érhető el!*

Az első 15 jelentkező plusz egy MEGLEPETÉS AJÁNDÉKKÖNYVET kap!

Elérhető: december 15-ig vagy a készlet erejéig

A könyvet csak magyarországi címre postázzuk! Ha külföldről rendelnél, akkor kérlek írj egy e-mailt és adj meg egy magyarországi címet és telefonszámot, ahova a könyvet küldhetjük.

A csomagot ITT TUDOD MEGRENDELNI. A megrendelést követően írj egy e-mailt a ditta@otthonkommando.hu címre, hogy melyik 3 tanfolyamot szeretnéd. Ha ajándékutalványt szeretnél, azt is kérlek az e-mailben jelezd. Amennyiben a választást az ajándékozottra bíznád, ezt is lehet 🙂

 

* A csomagokban a könyvek egymással nem cserélhetőek fel!

Könyvet legkésőbb december 17-én küldünk! Aki december 16-ig nem rendezi az utalást, nem tudjuk garantálni, hogy karácsonyig megérkezik a könyv!